Persondatapolitik

Din personsikkerhed er en vigtig del af vores kundepolitik. Vi lever op til alle regler i persondataloven.

For at gennemføre en bestilling på VinogKaffe.dk skal du angive følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Oplysninger afgivet til VinogKaffe.dk  videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når vi indsamler personoplysninger via VinogKaffe.dk, sikrer vi, at det altid sker med dit samtykke.

Som registreret hos VinogKaffe.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Oplysninger på kunder opbevares i minimum fem år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i fem år.

Henvendelser i forbindelse med persondataloven kan rettes til e-mail ltj@ectconsult.dk.

Ved bestilling på VinogKaffe.dk logges din IP adresse med det formål, at videregive informationen til politiet ved deres henvendelse om formodet svindel.

Du modtager kun direkte kommunikation fra VinogKaffe.dk såfremt du har givet dit direkte samtykke, og du kan til enhver tid henvende dig, såfremt du ikke længere ønsker at modtage direkte kommunikation fra os, ved at afmelde dette under menupunktet nyhedsbrev på VinogKaffe.dk